top of page

TARIEVEN

Tarieven vanaf 01/01/2024​​​

Cranio-sacraaltherapie

Eerste sessie (1u15): 65 euro

Vervolgsessies: 55 euro

Een sessie duurt ongeveer 1 uur. Afhankelijk van het verloop van de behandeling kan dit wat korter of langer zijn. De eerste sessie neem ik extra tijd om te luisteren naar je vraag.

Er wordt gewerkt over de kleren heen. Trek kledij aan die makkelijk zit.

Momenteel is er voor CST geen terugbetaling van het ziekenfonds.

TRE® – Trauma and Tension Release Exercises

Eerste sessie (1u15): 65 euro

Vervolgsessie (1u): 55 euro

Momenteel is er voor TRE® geen terugbetaling van het ziekenfonds.

Ontspanningsmassage (1u): 65 euro

Annulatie: graag zo snel mogelijk en minstens 24u op voorhand. Dit om het voor iedereen haalbaar te houden en anderen een kans te geven op behandeling. Annuleer je minder dan 24u voor je afspraak of kom je niet opdagen, dan ben ik genoodzaakt je de volledige behandeling aan te rekenen.

wie ben ik
 
Buiten leven, beweging, dans, de natuur, water, verbinding.
Enkele jaren terug ontdekte ik hoe cranio-sacraaltherapie al mijn passies in zich draagt. Ik volgde de opleiding CST en SER (somato-emotional release) bij het Upledger Instituut (www.upledger.be).
Cranio-sacraaltherapie heeft de beide voeten op de grond en werkt met wat effectief tastbaar is. Haar kwaliteit is een groot vermogen tot stilte en luisteren. Voor mij is dat bijzonder waardevol in een maatschappij waar alles zo snel gaat dat we onszelf en ons lichaam veel te vaak voorbij lopen.
Cranio-sacraaltherapie brengt je via het lichaam terug in contact met jouw unieke zijn.
Vanuit de zoektocht naar een tool om mensen nog meer de regie over hun lichaam in handen te geven, kwam ik uit bij TRE (Tension Release Exercises). In 2021 behaalde ik mijn erkenning als TRE provider.
Mijn fascinatie voor dat ongelooflijke wijze lichaam wordt elke dag alleen maar groter en stimuleert me om te blijven bijscholen.


 
bottom of page